Mesures de seguretat COVID-19

Mesures de seguretat COVID-19

El Teatre Municipal de Montcada i Reixac hem preparat i aplicarem un protocol de seguretat conjuntament amb experts en matèria de riscos, un Pla de Contingència amb totes les mesures que marquen les autoritats sanitàries pel COVID perquè gaudeixis dels nostres espectacles amb total garantia.

El Teatre Municipal seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent: 

-Desinfecció diària de tots els espais.

-L'ús obligatori de mascareta.

-Es netejarà i desinfectarà el teatre sempre abans i després de cada funció.

-A l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.

-L’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l’aforament queda reduït a un 50% de la seva capacitat. 

-L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.

-Als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa de la programació en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.

-A tots els espais on sigui necessari s’habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.

-Mantenir la distància de seguretat que marqui la normativa vigent.

-L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada seguint sempre les senyalitzacions i indicacions del personal de sala del teatre.

-Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d'antelació per facilitar l’entrada esglaonada.

-Si és possible, portar l'entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

-Si penses que pots tenir símptomes de la covid o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda't a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos als teatre ben aviat.