Espai Cultural Kursaal

ESPAI CULTURAL KURSAAL

C/ Masia, 39 - Tel. 934451888 - 290 localitats

Espai Cultura Kursaal

 

Inaugurat l'any 2008. Situat en un dels barris més poblats de la ciutat, Can Sant Joan, ha estat un pas important per poder oferir una oferta més plural i descentralitzada.

És tracta d'un edifici de dues plantes, construït en el solar que ocupava l'antic cinema Kursaal. A banda d'acollir les dependències de dues Regidories de l'Àrea Social, a la primera i segona planta s'hi troben diverses aules de cursos, una petita sala per a reunions i conferències, i espais per a les entitats.

A la planta baixa, s'hi ubica una sala d'exposicions i la sala polivalent “Joan Dalmau” (actor nascut al barri). La sala, equipada amb suficients mitjans tècnics, és polivalent atès que les butaques de platea es poden retirar i la grada es retràctil, la qual cosa permet disposar d'un espai d'uns 270 m2 aproximadament. Les mides de l'escenari són: 5 m. de fons x 11,60m. (8,60 m. de boca) i 3 m. d'alçada

També com l'Auditori, és utilitzat per les entitats i associacions locals, amb especial preferència per les del barri, i alguns actes organitzats per les diverses regidories de la corporació.