La programació de teatre escolar aposta per temàtiques com l'ecologisme i la transsexualitat

La programació de teatre escolar aposta per temàtiques com l'ecologisme i la transsexualitat.

Els joves també podran apropar-se a les arts a partir de trobades amb actors, escenògrafs, músics i altres professionals del sector.

Des l’octubre i fins a l’abril, l’alumnat de les escoles i instituts del municipi podrà gaudir d’una programació de gran qualitat al Teatre Municipal, amb obres que aborden temes d'actualitat com la transseualitat, l'ecologisme i el respecte a la diversitat. Destaquen espectacles com ‘Els dies mentits’, guanyador d’un premi Max; ‘Camí a l’escola’, millor espectacle familiar 2020, i ‘Cris, pequeña valien­te’, guardonat a lafira FETEN 2021. Els centres educatius tenen temps d'apuntar-se a algunes de les propostes fins al 30 de setembre a la Regidoria de Cultura i Patrimoni.

Per primera vegada, s’introdueix al programa la dansa contemporània amb l’espectacle ‘Terra’, per als infants de  P3, P4 i P5, i un de titelles en anglès, ‘Gnoma’, per als alumnes de 1r, 2n i 3r. Montcada també s’incorpora al programa FlipArt, que té la finalitat d’apropar i incentivar les arts entre els joves, oferint espais de trobada amb actors, ballarins, músics, escenògrafs i altres professionals del sector, que explicaran de primera mà les seves experiències.

Notícia La Veu de Montcada