Xim

Centre de Titelles de Lleida


Propera sessió el 21 novembre
  • Inici | 12:00
    Dura | 60 min.
  • Espai Cultural Kursaal
    Espai Cultural Kursaal

En escena el 21 novembre

Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família.

És un espectacle de petit format concebut per fer-se present a les escoles i que entronca l’expressivitat plàstica i dramàtica amb la musical, tot propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels menuts espectadors. Un espectacle que pot ser presentat, també, al públic familiar en sales i teatres servit, llavors, amb el suport d’un músic i amb la música en viu.

Edat recomanada: d'1 a 4 anys

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 14 DE SETEMBRE DE 2021

Aquesta temporada la programació del Teatre Municipal s'amplia a altres espais! Aquest espectacle es representarà a l'Espai Cultural Kursaal.

 

L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l'aforament queda reduït a un 70% de la seva capacitat. Per tal de garantir la normativa vigent les entrades per aquest espectacle són numerades. Per a més informació sobre les mesures a la secció de la portada de la web: Mesures de seguretat COVID-19.
   
diumenge
21
novembre

12:00 | 60 min.

Xim

Espai Cultural Kursaal | Espai Cultural Kursaal, Montcada i Reixac

Reserva ara! Queden 183 entrades disponibles online