Paradís

de Sergio Baos


Propera sessió el 05 novembre
  • Inici | 20:00
    Dura | 1 h 30 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal Sala Escenari

En escena el 05 novembre

Quantes vegades hem sentit a dir que Mallorca és un paradís? No hi ha dubte que ho és. Hermosa en els seus paisatges, captivadora en el seu entorn, amb platges d’aigües cristal·lines, aigües turqueses fotogèniques com no n’hi ha d’altres. Però no tothom que viu en aquest paradís pot gaudir dels plaers de la vida vacacional. No tothom que hi viu es pot delectar amb els fruits que els seus arbres florits n’atorguen.

Paradís és una obra contada a quatre veus, les quatre veus protagonistes d’aquest relat en forma de road movie: na Joana, el cap pensant del pla, en Sebastià, el capellà víctima a priori d’aquest pla, en Pepe, la mà executora del pla i, el Kevin, fill de na Joana i en Pepe i objecte principal del pla. Sense ell res no és possible, tot i que no sap ben bé com ha arribat a trobar-se en el centre de la història. Però Paradís és una història contada per un sol actor que desenvoluparà els quatre personatges que van relatant aquesta història divertida i emotiva des de quatre punts de vista diferents. L’autor i l’actor que es fusionen en una sola veu.

Paradís ha estat guardonada amb el Premi Ciutat de Palma d’Arts Escèniques 2022.

La premsa diu

"Paradís és pur teatre. Contemporani, atrevit, intens, divertit i dramàtic a l’hora, i per això mateix tant entretingut com a estones corprenedor. I tot amb un sol home a escena, Baos, convertit en tothom i, gràcies a una inspirada i cabdal direcció de Xavi Núñez, capaç de convèncer l’espectador que està davant d’una obra coral sense tan sols un canvi de vestuari"

JAVIER MATESANZ. FANCULTURA

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 14 DE SETEMBRE

dissabte
05
novembre

20:00 | 1 h 30 min.

Paradís

Teatre Municipal Sala Escenari | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac,