Maure el dinosaure

Teatre Nu


Propera sessió el 03 octubre
  • Inici | 12:00
    Dura | 60 min.
  • Espai Cultural Kursaal
    Espai Cultural Kursaal

En escena el 03 octubre

Maure el dinosaure és un espectacle de titelles per a infants a partir de dos anys. Una història senzilla, emotiva, clara i poètica. Un relat que se centra en una relació d’amistat, en un univers de complicitat i confiança entre una nena i el seu inseparable dinosaure. Aquest espectacle posa en un mateix pla el món real i el món fantàstic dels infants, per explicar una història on el més important és la necessitat de sentir l’ajuda i l’amistat de l’altre ben a prop.

Sinopsi: La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de banyes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s’hagin de separar mai. Però… i si un dia ho haguessin de fer? Gaudiu dels jocs i les aventures de la Martina i el seu gran amic: En Maure el dinosaure.

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 14 DE SETEMBRE DE 2021

Aquesta temporada la programació del Teatre Municipal s'amplia a altres espais! Aquest espectacle es representarà a l'Espai Cultural Kursaal.

 

L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l'aforament queda reduït a un 70% de la seva capacitat. Per tal de garantir la normativa vigent les entrades per aquest espectacle no són numerades. Per a més informació sobre les mesures a la secció de la portada de la web: Mesures de seguretat COVID-19.
diumenge
03
octubre

12:00 | 60 min.

Maure el dinosaure

Espai Cultural Kursaal | Espai Cultural Kursaal, Montcada i Reixac

Reserva ara! Queden 120 entrades disponibles online