La plaça de diamant

Cia. Teatre del Ponent


Propera sessió el 24 de gener
  • Inici | 11:00
    Dura | 1 h
  • Carrer Tarragona, 32
    Teatre Municipal

En escena el 24 de gener

Un repàs de l’obra centrant l’atenció en els aspectes més importants de la vida de la Colometa: l’amor, l’esforç per tirar endavant una família i uns fills, el futur i la necessitat de sobreviure i mirar de trobar la felicitat. Ella, el Quimet i l’Antoni, l’adroguer, són els protagonistes de la nostra adaptació.

Una reflexió introspectiva sobre l’amor en totes les seves variants.

La Companyia Teatre de Ponent de Granollers us presenta per 23 anys consecutius el projecte educatiu TEATRE I LITERATURA adreçat als alumnes dels cursos de batxillerat amb l'objectiu d'estimular la lectura, mitjançant l’escenificació de les obres que formen part del currículum de llengua catalana i castellana.

Oferim espectacles amb una dramatúrgia ajustada per a una millor comprensió de l’obra;  una escenografia i attrezzo bàsics i simbòlics; una il·luminació i una música per subratllar l'acció dramàtica; uns actors i actrius al servei de la paraula ben dita. Tot per posar el teatre al servei del text literari. 

Cada una de les propostes va acompanyada d’una guia pedagògica que es farà arribar als professors en el moment que facin la seva inscripció. Podeu venir a veure la representació tant abans com després que els alumnes hagin llegit el llibre.
 

MÉS INFORMACIÓ.

Cursos: Batxillerat.

GÈNERE: Teatre. Col·loqui post funció amb els alumnes. 

Espectacle en català.
Contacte: Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni. Ajuntament de Montcada i Reixac
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org  Telèfon: 609719547.

 
dimarts
24
de gener

11:00 | 1 h

La plaça de diamant | Funció Escolar

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32,