Els oficis de les arts amb l'Oriol Ibàñez (Tècnic d’il·luminació i imatge).


Propera sessió el 22 març
  • Inici | 11:00
    Dura | 60 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 22 març

Oriol Ibáñez (Tècnic d’il·luminació i imatge)

Oriol Ibáñez Fauquer es va formar com a tècnic de les arts de l’espectacle —en l’especialitat de Luminotècnia— a l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) de l’Institut del Teatre. També va cursar el Cicle Formatiu de Grau Superior en Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles a l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV).

Va treballar amb l’artista, creador i performer Marcel·lí Antúnez (fundador de la Fura dels Baus), en un inici com a tècnic d’il·luminació, i va portar la direcció tècnica de l’estudi. També s’ha encarregat de la direcció tècnica i dels dissenys de llum dels darrers espectacles de l’artista (Protomembrana, Hipermembrana, Cotrone, Mitòtica i Pseudo), amb els quals ha fet gira per tot el món. Oriol Ibáñez Fauquer és membre de la companyia Guillem Albà, en què ha dut a terme el disseny d’il·luminació i la direcció técnica dels espectacles Sketchofrenia, dirigit per Jango Edwards; Flirt, dirigit per Jordi Purtí (premi del públic de la Fira de Tàrrega 2010 i nominat a l’espectacle revelació dels premis Max 2011), i Trau i Calma!, dirigit pel mateix Guillem Albà.

Ha estat tècnic de llum, so i vídeo en diversos espectacles produïts pel Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) i director tècnic del Festival Teatre de Terror 2010 (TDT) i del Festival TNT (Terrassa Noves Tendències) en les edicions que van del 2010 al 2016, i actualment segueix formant part de l’equip de direcció técnica del Festival.

Més informació

Cursos: 4t d'ESO i Batxillerat. GÈNERE: Conferència artística.
Contacte: Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni. Ajuntament de Montcada i Reixac
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org  Telèfon: 935651122

dimarts
22
març

11:00 | 60 min.

Els oficis de les arts amb l'Oriol Ibàñez (Tècnic d’il·luminació i imatge). | Activitat Escolar

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac