Els dies mentits

Sala Flyhard


Propera sessió el 15 octubre
  • Inici | 11:00
    Dura | 75 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 15 octubre

PREMI MAX - Millor autoria revelació

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la, meticulosament dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat, tot el contrari. Una dona, que se sincerarà per primera vegada davant de tothom. 

Els dies mentits és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha dins del món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats dins d'una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent però que, alhora, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores. 

A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, s'ha escrit "Els dies mentits", un monòleg on es parlarà de l'anorgàsmia i el tabú que suposa dins d'una societat on tothom ha de tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat. Un text, escrit des de les mentides que ens diem i ens diuen. 

AFORAMENT REDUÏT AMB EL PÚBLIC SOBRE L'ESCENARI.

INFORMACIÓ FUNCIONS ESCOLARS:

Cursos: Batxillerat. GÈNERE: Teatre. Espectacle en català
Contacte: Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni. Ajuntament de Montcada i Reixac
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org  Telèfon: 935651122

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 14 DE SETEMBRE DE 2021

L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l'aforament queda reduït a un 70% de la seva capacitat. Per tal de garantir la normativa vigent les entrades per aquest espectacle són numerades. Per a més informació sobre les mesures a la secció de la portada de la web: Mesures de seguretat COVID-19.
divendres
15
octubre

11:00 | 75 min.

Els dies mentits | Funció Escolar Batxillerat

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac

divendres
15
octubre

20:00 | 75 min.

Els dies mentits

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac

Exhaurides