Els Brugarol

Bitó Pro


Propera sessió el 03 octubre
  • Inici | 18:00
    Dura | 75 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 03 octubre

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia sobre els llinatges familiars.

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure-ns un model de coherència absoluta.

L'obra ha estat guardonada amb el Premi Recull 2020

 

Fitxa Artística

Autoria: Ramon Madaula

Direcció: Mònica Bofill

Intèrprets: Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 14 DE SETEMBRE DE 2021

L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l'aforament queda reduït a un 70% de la seva capacitat. Per tal de garantir la normativa vigent les entrades per aquest espectacle són numerades. Per a més informació sobre les mesures a la secció de la portada de la web: Mesures de seguretat COVID-19.
diumenge
03
octubre

18:00 | 75 min.

Els Brugarol

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac

Reserva ara! Queden 26 entrades disponibles online