Concert de flauta i piano

Elisabet Franch i Albert Guinovart


Propera sessió el 05 novembre
  • Inici | 20:00
    Dura | 90 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 05 novembre

Dues personalitats de la nostra música que es van trobar en l’enregistrament, a Viena, del disc Franch Plays Franck. Un disc fruit del Gran Premi que Elisabet Franch va obtenir el 2019 en el 27th World Music Competition, un concurs del que en va ser la guanyadora entre 450 participants. A més d’aquest i altres premis, cal destacar les seves actuacions al Carnegie Hall de Nova York, a Milà i a Taipei (Taiwan).

Albert Guinovart és un dels músics més complets i polifacètics actuals. Ha actuat per tota Europa, Sudamèrica, Estats Units, Canadà, Japó, Orient Mitjà, Austràlia i Nova Zelanda. Conegut també com a autor dels musicals Mar i Cel, Flor de Nit, Gaudí, Paradís, La Vampira del Raval i Scaramouche, ha obtingut tres Premis Butaca, dos Premis Max i el Premi Ciutat de Barcelona.

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 14 DE SETEMBRE DE 2021

L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l'aforament queda reduït a un 70% de la seva capacitat. Per tal de garantir la normativa vigent les entrades per aquest espectacle són numerades. Per a més informació sobre les mesures a la secció de la portada de la web: Mesures de seguretat COVID-19.
divendres
05
novembre

20:00 | 90 min.

Concert de flauta i piano

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac

Reserva ara! Queden 245 entrades disponibles online