Aventures d'artistes amb Lalo López (músic, compositor i productor musical)


Propera sessió el 27 abril
  • Inici | 11:00
    Dura | 60 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 27 abril

Lalo López (músic, compositor i productor musical)

Apassionat de la música des de nen, Lalo López és una de les figures més representatives de l’escena musical negra de Catalunya i l’Estat espanyol.

Nascut a Barcelona el 1976, aquest llicenciat en Història Contemporània és el guitarrista, compositor i productor de la banda Fundación Tony Manero, que porta vint anys duent el funk, el disco i el soul als escenaris estatals. El grup va assolir l’èxit amb la seva cançó «Supersexy girl» l’any 2001, gràcies a la qual va aconseguir un disc d’or i va encadenar més de deu anys de gires ininterrompudes per l’Estat. Els seus concerts són una explosió de ritme i ball, i es caracteritzen per una execució impecable i una posada en escena dinàmica i acurada, plena de música i sentit de l’humor.

Ha publicat 15 discos, realitzat més de 1.000 concerts i col·laborat amb artistes nacionals i internacionals com Joe Bataan, Albert Pla i Pascal Comelade, Txarly Brown & Achilifunk i The

Excitements, i ha participat en diversos espectacles de la companyia de dansa urbana Brodas Bros. També ha realitzat gires pel Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia i els Estats Units, en les quals ha entrat en contacte amb el circuit internacional de festivals i de sales de concerts.

Lalo López és una fera escènica, un apassionat de la música negra que viu els concerts i la creació musical amb una energia poc freqüent. Un artista que ha fet de la seva obra, la seva vida, i del seu somni de nen de ser músic, una realitat de la qual poder viure.

Més informació

Cursos: ESO i Batxillerat. GÈNERE: Conferència artística.
Contacte: Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni. Ajuntament de Montcada i Reixac
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org  Telèfon: 935651122

dimecres
27
abril

11:00 | 60 min.

Aventures d'artistes amb Lalo López (músic, compositor i productor musical) | Activitat Escolar

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac