53 diumenges

T de Teatre


Propera sessió el 20 novembre
  • Inici | 20:00
    Dura | 90 min.
  • Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac
    Teatre Municipal

En escena el 20 novembre

Cesc Gay fa la seva segona incursió teatral després de la magnífica acollida de públic i crítica d’Els veïns de dalt. En la seva versió catalana l’espectacle fou vist per vora de 90.000 espectadors i en la versió castellana (Los vecinos de arriba), per més de 150.000. L’obra també ha tingut un recorregut internacional i s’ha estrenat en nombroses ciutats del món: Buenos Aires, Bogotà, Lisboa, Santo Domingo, Ciutat de Mèxic i Santiago de Xile. Totes elles amb repartiment i producció local, exceptuant les versions argentina i mexicana, que han estat coproduïdes per Elefant. El nou espectacle du per títol 53 diumenges i és una comèdia sobre les relacions familiars protagonitzada per tres germans.

53 diumenges compta amb els actors Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca.

Sinopsi: Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que…

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 14 DE SETEMBRE DE 2021

L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l'aforament queda reduït a un 70% de la seva capacitat. Per tal de garantir la normativa vigent les entrades per aquest espectacle són numerades. Per a més informació sobre les mesures a la secció de la portada de la web: Mesures de seguretat COVID-19.
dissabte
20
novembre

20:00 | 90 min.

53 diumenges

Teatre Municipal | Carrer Tarragona, 32. Montcada i Reixac, Montcada i Reixac

Reserva ara! Queden 33 entrades disponibles online